Våre tjenester

ALL UTVIKLING ER EN PROSESS

Vi kan levere vår del - men det er felles innsats som gjør den hel!

Vi  gjør analyser for å kartlegge hvilken kompetanse dere trenger. Vi har analyseverktøy for organisasjonen som kan kjøres før, under og etter en prosess. Vi  har 100 foredrag og korte kurs som gir innsikt, inspirasjon og kompetanse. Vi  gir individer og avdelinger coaching etter kurs slik at utviklingsmålene nås. Vi rekruterer ledere, styremedlemmer, selgere og andre som enkeltstående oppdrag, eller som ledd i en utviklings-prosess.
Vi har en rekke testverktøy og personlighetsanalyser til bruk i rekrutering og personlig utvikling. Vi tilrettelegger også langsiktige prosesser for kompetanseheving i hele organisasjonen innen salg, service, ledelse, og økonomi. Vår oppfølging, måling og fokus på nøkkelfaktorene gir suksess i utviklingsprsosesser. Vår lederutleie vil sikre utviklings-prosesser, eller avhjelpe i viktige situasjoner.

 Pek med musen og klikk for å lese mer.


 Om våre tjenester

  Bli Abonnent - Full tilgang fra kr. 49,- pr mnd Free
Når du blir abonnent får du tilgang til alle artiklene her. Les her om dine betingelser, og hvordan du går frem.

...read more
  Analyser og testverktøy (Freefor guest)
Prøv våre tester selv! Effektiv Kompetanse har ferdige analyser for å kartlegge startnivå og utvikling av resultat. Dette er noen av dem:

...read more
  Bli Gjest - delta gratis! Free
Som gjest har du mange fordeler. Vi trekker frem uike tema fra e-læring og artikler som du kan lese gratis en periode. Du får nyhetsbrev når det skjer endringer.

...read more
  Ta DISK-18 typer analysen her ("Den store " DISK-testen) (Freefor subscribers)
Nå kan du være blant de første som tester ut prototypen av DISK-18typer analysen. Systemet fungerer godt, men grensesnitt og layout er fortsatt i utvikling. Analysen er derfor gratis for våre abonnenter en tid fremover.

...read more
  Behandling med hypnoterapi (Freefor guest)
Hypnoterapi er effektivt når man skal forløse indre motivasjon til trening, slanking, røykeslutt og andre atferdsendringer som kan oppleves vanskelig å gjennomføre med andre metoder. Psykolog Sigurd Stubsjøen tilbyr denne behandlingen. Og dersom du personlig har noe som hemmer livsutfoldelsen din, vil han kunne hjelpe deg videre.

...read more
  Foredrag og korte kurs: 101 foredrag Free
Vi tilbyr kurs og foredrag (1/2 - 3 timer)innen 100 vis av tema . Å bestille oss til et foredrag / kort kurs er en fin måte å bli kjent med vår kompetanse og arbeidsform.

...read more


 Snarveier
 FAQ
 SALG

  Tlf: 88005525. E-post: red@e-management.no
Informasjon