UTVIKLE:  SERVICE  LEDELSE  PERSON  DISK-TEST  KURS  OM OSS  e-KURS  FAQ 
Referanser Bli vår kunde SØK
Kristoffer Omdal Back  

Description:   Kristoffer Omdal Kristoffer Omdal har mer enn 20 års erfaring som konsulent, coach og rådgiver for noen av landets fremste organisasjoner og bedrifter. Han er en av seminarbransjens ”best bevarte hemmeligheter”, og i sine foredrag øser han raust fra sin mangeårige erfaring. Han er faglig dyktig, samtidig som han er han en god kommunikator og formidler, med en god blanding av humor og alvor.


Kristoffer Omdal

Kristoffer Omdal har mer enn 20 års erfaring som konsulent, coach og rådgiver for noen av landets fremste organisasjoner og bedrifter. Han er en av seminarbransjens ”best bevarte hemmeligheter”, og i sine foredrag øser han raust fra sin mangeårige erfaring. Han er faglig dyktig, samtidig som han er han en god kommunikator og formidler, med en god blanding av humor og alvor. Kristoffer er kjent for sin gode evne til å fange tilhørernes oppmerksomhet og holde på denne. Tidligere deltakere beskriver ham som dyktig, erfaren, inspirerende og humørfylt.  

Noen av temaene Kristoffer behandler er:  
- Du er alltid motivert, men til hva?
- ReLoad; finn igjen begeistringen i teamet!
- Coaching; hva og hvorfor? Hvordan etablere en ”coachende” kultur? 
- Fokus og målsetting
- Egenmotivasjon og selvtillit
- Kommunikasjon og kroppsspråk
- Teamutvikling; å spille hverandre gode.
- Prestasjonsutvikling; hver for oss og i lag.  

Et foredrag/seminar med Kristoffer Omdal kan vare fra én time til én dag, og passer på kundemøter, kick-off, teambuilding, internmøter, seminarer, salgsmøter, m.m. Foredragene blir alltid tilpasset til hver enkelt kunde, basert på innspill fra samtaler i forkant av arrangementet.  

Noen tilbakemeldinger fra kunder:
Jeg har hatt ansvar for mange liknende konferanser og har hatt mange foredragsholdere, men dette er noe av det beste vi har hatt og tilbakemeldingene har bare vært positive. Leveransen var av ypperste klasse og tema var midt i blinken for vår samling og type tilhørere. Vi anbefaler gjerne Kristoffer Omdal for andre.  

Kritoffer har en karismatisk evne til å dra folk i gang, og få de med på budskapet. Seminaret har gitt meg ”AHA-opplevelser”. Anbefales!