UTVIKLE:  SERVICE  LEDELSE  PERSON  DISK-TEST  KURS  OM OSS  e-KURS  FAQ 
Referanser Bli vår kunde SØK
 
Hun lar firmaet male egne oljemalerier som teambygging Back

Janne Gullaksen er medkursleder på våre kurser og teambyggingsaktiviteter der kreativitet hører med. Team lærer om samarbeide, samtidig som de får med seg egne malierier som bevis. Det er 100 ganger sterkere på veggen enn en "vi skal samarbeide" plakat.

Janne Gullaksen ble "berømt" i Bergen når det ble kjent at hun kom til oppdragsgiverne, tok mål, diskuterte farger i interiøret og utrykke kunden ønsket. Hennes kreative og samarbeidsrelaterte tilnærming var utgangspunktet for suksessen.

Nå har mange store bedrifter i Bergen, Oslo og Stavanger hennes malerier på veggene.  Det er likevel hennes evne til å lære fra seg male-teknikker, inspirere til samarbeide i grupper og skape uforglemmelige mestringsopplevelser og teambygging som er mest unikt.

Nå kan e-managment. tilby kurs med Janne, der vi kombinerer teori innen teambygging, motivasjon, salg, samarbeide, kundersevice - fra 3 timer og videre.

Det er duket for samspill, mestring, glede og varige minner.  Deltagerne får med seg ferdigheter innen maling - og et synlig bevis på sitt samarbeide som de fleste pleier å være stolt av.

Konflikter og samarbeids utfordringer?  Mal over dem!

Ønsker du å gi kunden et bilde av hvor godt samarbeide dere ønsker?  Mal sammen med dem.  Det har nok ingen gjort før!

Kontakt oss for nærmere opplysninger.


Author: Øystein Hauglie
Date: 2/27/2015
    Skriv ut

 Tips en venn

Avsenders e-post:
 
Mottakers e-post: