UTVIKLE:  SERVICE  LEDELSE  PERSON  DISK-TEST  KURS  OM OSS  e-KURS  FAQ 
Referanser Bli vår kunde SØK
 
Referanser fra noen toppledere i Posten Back

Dette er noen uttalelser om kurs i ledelse som ble holdt av Nicolay Leganger.

Evaluering fra et topplederkurs i Posten i Bergen

Mer om bakgrunnen for kursene

 

Uttalelsene under var skriftlige (men er anonymisert)

Meget flink til å skape god atmosfære. Få alle til å føle seg trygge. Fikk alle med seg og passet på at alle fikk uttrykke seg. Meget flink til å få kursdeltakerne med. Tiden gikk veldig fort og det var ikke kjedelig et øyeblikk. Meget flink til å formidle teori på en engasjerende, lettfattelig og interessant måte. God Pedagog. Tusen takk, Nic.

En sympatisk og meget hyggelig fyr. Sjarmerende og gutteaktig, men ga likevel et meget seriøst inntrykk. Kunne sine ting. Taklet "sidesprang" fra pensum uten å miste tråden. Holdt fremdriften.

 

Meget sympatisk og lettforståelig. Fikk god kontakt med kursdeltakerne (unntatt når det ble refleks i brillene). Stå på. Engasjerende, motiverende, interessant! Kunne neppe vært bedre!

En meget fin måte å bygge opp kurset på - og gjennomføre det. ,Erlig - tillitvekkende - god Dynamikk - tydelig -

Inspirerende. Meget bra.

Meget profesjonell og overbevisende.
Utrolig inspirerende og engasjerende. MEGET godt forberedt. Kurset bra tilpasset Posten ut fra mål- og strategidokument div. andre opplysninger. Nic kan alltid svare for seg. Gjør stoffet interessant.  Han har en imponerende evne til å holde interessen vedlike hos tilhøreren over lengre tid. Det er det første ukekurset jeg har vært med på, hvor jeg overhode ikke er blitt søvnig under forelesningene. Resultatet er at jeg har fått med meg svært mye av innholdet i kurset.

 


Author: Nicolay Leganger
Date: 11/3/2015
    Skriv ut

 Tips en venn

Avsenders e-post:
 
Mottakers e-post: