UTVIKLE:  SERVICE  LEDELSE  PERSON  DISK-TEST  KURS  OM OSS  e-KURS  FAQ 
Referanser Bli vår kunde SØK
 
Ta DISK-18 typer analysen her ("Den store " DISK-testen) Back

Nå kan du være blant de første som tester ut prototypen av DISK-18typer analysen. Systemet fungerer godt, men grensesnitt og layout er fortsatt i utvikling. Analysen er derfor gratis for våre abonnenter en tid fremover.

DISK® modellen er et verktøy som kan hjelpe deg til å forstå dine tanker, følelser og oppførsel i bestemte situasjoner og miljøer. DISK® modellen er et registrert varemerke som eies i Norge, Sverige og Danmark av Effektiv Kompetanse as.

 

Viktig Informasjon


Denne atferdsprofilen bygger på den forskningsbaserte DISK® modellen. Den skal hjelpe deg til å forstå deg selv i konkrete situasjoner, og til å få innsikt i andres oppførsel.  For å ta DISK-testen må du få tilsendt en kode, som blir sendt deg etter registrering.

 

Du vil bli bedt om å fokusere på et bestemt miljø ? for eksempel på jobb eller i et team, samtidig som du må ta stilling til adjektiver som beskriver atferd.  Du vil fortelle hvilke som beskriver din atferd MEST eller MINST.  Det vil ta fra 5 ? 10 minutter å svare på testen.


Konfidensielt


Ditt skjema blir summert automatisk, og du får umiddelbart svar fra datamaskinen via e-post.

Vi tar ikke vare på dine resultater med mindre du tillater det (i forskning og utviklingsøyemed), men vil bruke din adresse til å sende deg nyheter og informasjon om DISK® modellen og personlig utvikling.  Dine registreringsdata blir aldri gitt ut til andre.   

Du kan få personlig rådgiving basert på DISK® modellen.  Dette kan skje på mail, telefon og ved personlig møte.  Det er derfor viktig at du tar vare på resultatene av profilen din.

 

Før du fyller ut


Velg ditt fokus:

Det er svært viktig at du ser deg selv i en bestemt situasjon når du fyller ut spørreskjemaet.  De fleste av oss oppfører oss forskjellig i ulike situasjoner (på jobb, hjemme) og i ulike roller (far, ektemake, kollega). Profilen du får tilbake svarer på din atferd den rollen du velger.

Det finnes ingen stiler/profiler som er bedre eller dårligere enn andre.  I forskjellige oppgaver og situasjoner, i ulike team osv kan kanskje en stil være mer nyttig  - men vi trenger alle stilarter i en gruppe.

Profilen gir heller ikke verdi basert informasjon.  Den kan ikke si om du er et ?godt? eller ?dårlig? menneske.

Data programmet tar ikke hensyn til kultur, intelligens, alder eller erfaring.  En DISK profil kan derfor ikke være en fullgod beskrivelse av din personlighet.  Skulle du være uenig i resultatet av profilen, er det din mening som telle

 

Det er ikke en ?test?
Du kan ikke ?bestå? eller ?stryke?. Det finnes ingen DISK-stiler/profiler som er bedre eller dårligere enn andre.  I forskjellige oppgaver og situasjoner kan kanskje en stil være  spesielt nyttig  - men vi trenger alle stilarter i en gruppe.

Profilen gir heller ikke verdi basert informasjon.  Den kan ikke si om du er et ?godt? eller ?dårlig? menneske.

Data programmet tar ikke hensyn til kultur, intelligens, alder eller erfaring.  En DISK profil kan derfor ikke være en fullgod beskrivelse av din personlighet.  Skulle du være uenig i resultatet av profilen, er det din mening som er riktig.

Du kan se på analysen som et speil: Den gir deg et ?objektivt? bilde. Det kan kanskje være fristende å ?sminke seg? eller ?pynte på? besvarelsen ? men da mister du muligheten til å få en ærlig tilbakemelding.

Svar ut fra din første reaksjon
Enkelte fortaper seg i filosofiske tanker over hva ordene betyr, eller de kommer på mange slags situasjoner der de egentlig er av og til sånn og andre ganger slik.  Ikke gjør det. Bruk refleksen, magefølelsen. Tenk litt generelt.

Svar raskt.
Buk helst ikke mer enn 1 minutt pr linje.  Se over alle ordene, bestem deg og fyll dem inn.  Se over en gang til ? og gå så videre til neste linje.

Husk ditt fokus:
Det er svært viktig at du ser deg selv I en bestemt situasjon når du fyller ut spørreskjemaet.  De fleste av oss oppfører oss forskjellig i ulike situasjoner (på jobb, hjemme) og i ulike roller (far, ektemake, kollega). Profilen du får tilbake svarer på din atferd den rollen du velger.

Følg linken under - så kommer du rett i analysen.Du må være registrert som abonnent for å kunne lese hele artikkelen.


Author: Øystein Hauglie
Date: 2/27/2015
    Skriv ut

 Tips en venn

Avsenders e-post:
 
Mottakers e-post: